Välkommen på yogaretrat 27-29 september!

Vi loggar ut, stänger av och släcker ner omvärldens krav och fart, och vänder blicken tillbaka mot oss själva, för att finna ro och återhämtning. Här kan vi ladda om, hitta kraft i naturen, lugnet och i gemenskapen.

Yogamattorna i ull är utrullade i storstugan, kudde och filt finns. Yinyogan är långsam, inkännande och passar alla, även dig som inte yogat förr. Yogan leds av Mia Melby, som är en erfaren yogalärare från Funäsdalen. Mia undervisar lugnt och grundat, och hon kommer att guida dig genom fyra pass där hon skapar rum för dig att vara dig själv, vila och återhämta dig på djupet. Mia väver samman yogapositioner, andnings och meditationsövningar till personliga yogapass.

Under lördagen, och även om man vill komma tidigare på fredagen eller stanna längre på söndagen, finns möjlighet till aktiviteter i den vackra och rofyllda omgivningen.


Du kan vandra i området kring Fjällhornet, Ljungris eller Helags.

Vi bor tillsammans i STF Fjällhornet Resorts stugor, som ligger vackert i fjällbjörkskogen omgivna av höga fjäll åt alla håll.

Introduktionspris: 2 995:-/person. Bindande anmälan senast 10 september till  Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Min 6, max 14 deltagare. Först till kvarn.

I priset ingår: 4 yoga/meditationspass, gemensamt boende, kvällsfika, 2 frukost, gemensam middag lördag kväll och tilltugg till bastun.

Ta med: Lunch, mellanmål, lakan, handduk, badkläder till bastu, termos, sittunderlag och kläder för alla sorters fjällväder.    


Till yogan kan du även ta med en sjal eller ögonkudde att lägga över ögonen, långärmade och långbenta kläder (torrt underställ går fint), en varm tröja och sköna strumpor.

Om du vill ta med familjen - eller om du har andra frågor kontakta: Eva Åslund på 070-668 32 82. Välkommen!