Öppettider: 
Måndag - Söndag
 10.00 - 15.00

Tel. +46(0)687 - 20079

  Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.  

 

Ljungdalens fiskevårdsområde innefattar även Skärvagen Bilväg nästan fram till sjön rikligt med harr och öring. Sommar och vinterfisket i Ljungdalsfjällen är en upplevelse som passar de flesta människor. Det är otroligt spännande eftersom den där stora fisken, oavsett om det är en storharr, en storöring eller en storröding.

VIKSJÖN: Skoterled till sjön, rikligt med röding.
ÖJÖN: Bilväg till Ripan, därifrån rösad led till sjön, Skoterleder utgår från Ljungdalens by. Röding och något öring.
KESUSJÖN: Bilväg till Kläppen därifrån 2 km lätt skidåkning till sjön. Skoterleder utgår från Ljungdalens by. Röding och något öring.
STORTJÄRN: Bilväg till Torkilstötens parkering därifrån skidåkning uppför slalom- backen. Uppe på fjället ser man Stortjärn något till vänster. Stortjärn har en mycket storvuxen röding. Tjärnen ligger på kalfjället på cirka 1000 m.ö.h. och erbjuder ett spännande fiske under framförallt vårvintern.
BJÖRNSKALLETJÄRN: Kör vägen mot Skärkdalen, just när det börjar luta utför mot Skärkdalen skylt vid vägen, Björnskalletjärn, därifrån 1 km nordväst. Harr och öring. SKÄRVAGEN: Här kan hjärtat börja klappa lite extra då storöringen ger sig till känna Skärkån nedströms sjön och ned till vägbron i Skärkdalen är maskmete förbjudet. Nedströms vägbron gäller kortet ca 1 km. Där tar Storsjö Fiskevårdsområde vid. Likaså är det tillåtet att fiska i Skärkån uppströms till Dalsvallen och i Öjönån som har sitt utlopp från Lillsjön/Öjön.

Fiskeregler

Ljungdalsfjällen. All rights reserved.